HemDota 2The International 2024 till Köpenhamn – då spelas turneringen

The International 2024 till Köpenhamn – då spelas turneringen

Världens största turneringe sett till prispengar – The International i Dota 2 – återvänder till Europa. Efter att Stockholm missat chansen under pandemiåren så går nu turen istället till grannlandet Danmark och Köpenhamn.

Den nuvarande Dota 2-säsongen har knappt börjat och för våra svenska stjärnor i Team Liquid har det visserligen börjat med en andraplats i BotBoom Dacha Dubai men också ett tidigt uttåg ur Dreamleague Säsong 22.

I en nyhetsartikel på sajten har Dota 2 och Valve nu meddelat var 2024 års The International kommer att spelas. Valet faller på Köpenhamn och Royal Arena där de bästa Dota 2-lagen i världen kommer att göra upp om tiotals miljoner i prispengar.

Det blir som vanligt 16 lag som kvalificerar sig för eventet och lagens prestationer under året och kvalturneringar kommer att hjälpa till att ta fram de bästa lagen som slåss om miljonerna.

The International i Royal Arena, Köpenhamn kommer att spelas i september. Exakta datum ej spikade ännu.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna