Redaktionen på Esportare.se

Mattias Johansson – Grundare

Grundare av Esportare.se som brinner för esport och gaming. Skriver främst generellt om esport och entreprenörskap inom esporten samt Dota 2 på sajten. Har flera års erfarenhet av att följa svensk esport på nära håll.

Kontakta mig: mattias@esportare.se

 

Redaktör – Esportare.se

Vill du skriva för Esportare.se? Vi söker dig som brinner för esport och vill börja bygga arbetserfarenhet inom området. Skicka över din ansökan till info@esportare.se så hörs vi av oss inom kort!

Kontakta mig: dittnamn@esportare.se


Om Esportare

Redaktionen på Esportare.se består av gamers som älskar att följa esporten på nära håll. Vi rapporterar främst om svensk esport, gaming och streaming genom att följa spel så som Dota 2, CS:GO samt esporten generellt.

Vi letar alltid efter duktiga individer som vill hjälpa till att bygga upp Sveriges nya sida med fokus på esport. Kontakta oss om du vill vara med och bidra!

Vi följer de allra största esporterna i världen så som Counter-Strike, Dota 2, League of Legends m.m. Vi rapporterar även om svenska företag och entreprenörer inom esporten för att bredda vårt utbud för dig som läsare.

Ansvarig utgivare: Mattias Johansson – mattias@esportare.se