HemCounter-StrikeNinjas in Pyjamas utslagna ur IEM Katowice 2022

Ninjas in Pyjamas utslagna ur IEM Katowice 2022

Ninjas in Pyjamas blev under söndagen utslagna ur årets IEM Katowice. Man lämnar turneringen redan i gruppspelet efter att ha förlorat sista matchen mot Gambit med 2-0 i kartor.

Ninjas in Pyjamas inledde årets IEM Katowice med att ta sig igenom play-in steget och ta en plats i grupp A. Där ställdes man för första gången mot Gambit Esports, ett möte som man vann med 2-1 i kartor genom seger på Ancient med 16-13 och Overpass 16-8.

Därefter ställdes man mot Virtus.Pro med världens bästa spelare “s1mple” i lineupen. Det blev förlust mot Virtus.Pro med 2-1 i kartor och en biljett till lower bracket där man fick slåss för sitt turneringsliv.

Efter att ha städat av MOUZ med 2-0 i kartor var det återigen dags att ställas mot Gambit Esports i en avgörande match för att avancera från gruppspelet. Gambit Esports slog Ninjorna i två raka kartor efter 16-10 på Ancient och 16-12 på Vertigo.

Matchens spelare blev Dmitry “sh1ro” Sokolov som totalt slutade på +28 K-D. Även Sergey “Ax1Le” Rykhtorov dominerade med +20 K-D. Bäst i Ninjas in Pyjamas och enda spelare på positiv K-D blev Hampus “hampus” Poser med +8.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Grundare av Esportare.se som brinner för e-sport i alla dess former men vurmar lite extra för Dota 2, Counter-Strike och Rocket League.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier