HemGamingIdag drar World of Warcraft Classic igång

Idag drar World of Warcraft Classic igång

Idag är det dags för det som många har väntat på – World of Warcraft Classic öppnar sina portar. Hypen är enorm för alla som återigen hoppas kunna spela det nostalgiska spelet som man spenderade hundratals timmar i för 15 år sen.

Vid tolvslaget i kväll slår World of Warcraft Classic upp portarna och du kan påbörja den långa resan mot level 60. Som vanligt kommer det att bli ett race som world first till level 60 men för de flesta av oss kommer det att spela mindre roll.

Servrarna förväntas vara fullpackade och räkna med både köer in till servrarna samt svårigheter att klara av vissa quests då alla kommer att vilja ha samma objectives. Många streamers planerar att spela WoW Classic och det lär finnas mängder med content att kolla på för dig som är intresserad eller fastnat i köer.

Den svenska communityn är något splittrad men inofficiellt är det sagt att man vill samlas på servern “Gehennas” där man spridit ut sig som både Horde och Alliance.

För dig som ska in och svinga i World of Warcraft Classic i natt önskar vi lycka till!

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier