HemCounter-StrikeFörsta steget av Majorn avslutat - Här är alla lag som gick...

Första steget av Majorn avslutat – Här är alla lag som gick vidare

The New Challengers Stage bjöd på en del skrällar men när vi summerar vilka åtta lag som gått vidare till nästa steg i StarLadder Berlin Major var de flesta relativt väntade att klara avancemanget.

Resultaten från de två första matcherna som spelades var det nog ingen som väntat sig. Vitality och NRG, två av de största favoriterna att avancera, föll mot Syman respektive DreamEaters, två lag från CIS-regionen som på pappret skulle vara mycket svagare.

Vitality, som är rankade som tvåa i världen, fick kämpa vidare och efter seger mot INTZ väntade DreamEaters. Ryssarna överraskade ännu en gång och besegrade Vitality med 16-14. Vitality hamnade därmed i positionen att om de förlorade en till match, skulle de vara utslagna ur Majorn redan i första fasen. Men två segrar, mot HellRaisers och Grayhound säkrade avancemang för laget som många har som potentiella segrare av hela turneringen.

De lag som lyckades bäst var North och mousesports, som båda gick obesegrade New Challengers Stage. Tyngre gick det för TYLOO och INTZ, som förlorade samtliga matcher och därmed var utslagna redan på lördagen. Den största floppen stod möjligen FURIA för. Som rankade nia i världen hade de inte förväntningarna på sig att åka ut med ett 1-3-facit efter förluster mot CR4ZY, forZe och Syman.

Här är alla lagen som tog sig vidare till The New Legends Stage:

North
mousesports
G2
NRG
CR4ZY
AVANGAR
DreamEaters
Vitality

Den första omgången i The New Legends Stage startar på onsdag och kommer därmed se ut som följande:

Astralis – DreamEaters
Liquid – CR4ZY
ENCE – AVANGAR
NaVi – G2
FaZe – mousesports
Vitality – North
MIBR – NiP
Renegades – NRG

Erik Bolldén
Erik Bolldénhttps://esportare.se
Skribent som främst följer CS:GO-scenen på nära håll men har ett stort intresse för e-sport i allmänhet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier