Esport betting – Hitta bästa spelbolaget och bonusarna

e-sport bettingSitter du inne på stora kunskaper inom e-sporten? Då kan de komma till pass inom e-sport betting. Om du har kunskap kring olika lag och turneringar kan du omsätta detta till att tjäna pengar på e-sporten genom betting.

Vi hjälper dig att hitta rätt spelbolag där du kan börja spela på e-sport. Allt du behöver göra är att registrera dig och sedan dra igång. Använd vår guide till insättningsbonusar för att boosta din första insättning till nya nivåer så får du mer pengar att spela för.

Här kan du betta på e-sport

Spelbolag Bonus Spela
Bethard
 • 100% bonus upp till 1 000 kr
 • Spela på Zlatans spelbolag
Se Pris
Mr Green
 • 100% vinstboost på första spelet
 • Ett av de största spelbolagen
Se Pris
Betway
 • 100% upp till 1 000 kr
 • Stort utbud och bra odds
Se Pris
Betsafe
 • Upp till 2 000 kr i bonus
 • Bra bonus och stort utbud för e-sport
Se Pris
 • 100% bonus upp till 1 000 kr + Riskfritt spel
 • Grym hemsida och app att spela på
Se Pris
Bet365
 • 100% bonus upp till 1 000 kr
 • Ett av de största bolagen i världen
Se Pris

Hitta ditt spel

Så börjar du med e-sport betting

Vi har samlat de bästa bonusarna för dig som är intresserad av e-sport betting. Hitta den bästa dealen för dig och upptäck några utav våra rekommenderade spelbolag. Att betta på e-sport kan göra att turneringen eller matchen du följer får lite extra spänning.

Genom att följa några enkla tips så kommer du att vara igång med din betting på nolltid. När det kommer till e-sport så finns möjligheten att spela på en rad olika spel men de allra största är Counter-Strike, Dota 2 och League of Legends.

Sätt en budget

Det första du behöver göra är att bestämma dig för en budget som du vill spela för. Detta är viktigt för att du redan innan du börjar ska bestämma hur mycket du potentiellt sett kan förlora. Det är viktigt att detta är ett belopp som du har råd att förlora.

Om du börjar spela för pengar som du inte har råd att förlora så löper du större risk att du fastnar i ett spelberoende genom att jaga dina förluster. Om du istället håller dig till en budget som du faktiskt har råd att förlora så blir du inte lika desperat om du skulle förlora dina första pengar.

Välj rätt spelbolag

När du vet hur mycket du ska spela för så är det dags för att välja på vilken sida du skall spela. Faktorer som kan spela roll här är den insättningsbonus som spelbolaget erbjuder dig. Ofta ligger denna bonus på upp till 100% av ditt insättningsbelopp men ibland kan du hitta ännu bättre erbjudanden.

När du väljer spelbolag kan du välja utifrån det spelbolag som har de bästa oddsen, en bra insättningsbonus eller ett stort utbud inom den sport du vill betta på. I dagens läge är även en riktigt bra hemsida eller app något som kan väga tungt för många nya kunder.

Välj spelbolag

Bethard

Spela hos Zlatans spelbolag!

Se Pris

Mr Green

100% vinstboost på första spelet

Se Pris

Välj den bästa bonusen för e-sport

För att dryga ut spelkassan så är det en smart idé att använda sig av en insättningsbonus för e-sport betting. På så sätt får du mer pengar att spela för och du kan placera fler eller större bets. En insättningsbonus är i normalfallet 100% extra av ditt insatta belopp med andra ord om du sätter in 1000 kr så får du 2000 kr på ditt konto att spela för.

Men ibland kan spelbolagen erbjuda andra typer av insättningsbonusar. Att du får gratisbets till ett specifikt värde, att du får bonus i form av en stege där du får bonus även på din andra eller tredje insättning.

Betta på ditt favoritspel

Alla gamers har sina favoritspel som man tycker om att både spela och följa e-sport scenen. Du kanske främst tycker om att följa Dota 2 eller League of Legends, då kan du betta på allt från matchvinnare till vinnare av specifika maps eller vilket lag som tar den första aegisen, tornet eller baracken.

Du kanske föredrar att följa klassiker spelet Counter-Strike? Där kan du bland annat spela på matchvinnare, vinnare av specifika kartor, vem som gör first blood eller vem som vinner den första pistolrundan.