HemCS:GOCounter-Strike slår rekord och passerar 1.5 miljoner samtida spelare under CS2-betan

Counter-Strike slår rekord och passerar 1.5 miljoner samtida spelare under CS2-betan

Det var länge sedan communityn i Counter-Strike var så här uppspelta, vilket inte är konstigt eftersom man levt i CS:GO i nästan 11 års tid. Att man nu bekräftat och släppt betan och en rad uppdateringar för CS2 syns även på siffrorna över hur många som spelar spelet. Enligt statistiksajten Steamcharts.com har man nu slagit rekord i antalet samtida spelare.

Counter-Strike har sedan augusti 2018 haft en stabil tillväxt i antalet spelare. Från att för fem år sedan ha varit nere på 450 000 spelare har spelet långsamt växt ut och nu mer än tredubblat antalet spelare.

I mars 2023 efter att man annonserat och släppt betan till det nya spelet Counter-Strike 2 passerade man den 26:e mars 1.5 miljon samtida spelare och satte nytt rekord med 1 519 457.

Det är dock en stor del av communityn som fortfarande inte har tillgång till CS2-betan så ju mer spelare Valve släpper in ökar det chansen för att rekordet slås på nytt framöver.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier