HemStreamingTwitch betatestar desktopapp för livestreaming

Twitch betatestar desktopapp för livestreaming

Det har bara varit en tidsfråga men nu släpper Twitch sin desktopappen “Twitch Studio” för livestreaming. Man söker just nu betatestare för att förfina sin produkt och hitta buggar. 

Av alla de tusentals streamers som dagligen sänder live på Twitch.tv använder de flesta streamingprogram så som OBS Studio eller Streamlabs till sin hjälp. Men nu är Twitch alltså på väg att släppa sitt egna program.

Man gör det i form av en desktopapp som kommer att gå att köra tillsammans med din Twitchkanal. Enligt en blogginlägg från Twitch motiverar man appen med att det ska bli enklare att dra igång sin stream.

Men självklart finns det så klart andra motiv så som att Twitch inte vill att tredjepartsprogram ska ha kontrollen. Istället vill man själva vara en helhetslösning som streamers vänder sig till där ute.

Ansök för att betatesta Twitch Studio

Vem som helst får inte testa Twitch Studio utan man tar just nu in ansökningar från intresserade livestreamers.

Huruvida Twitch Studio kommer att kunna köras för livestreaming på Youtube eller Mixer återstår att se men antagligen inte inledningsvis.

Om du streamar och vill ha chansen att testa den nya desktopappen så lämnar du din ansökan här.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier