HemE-sportDota 2 Patch 7.07 - Två nya heroes introduceras

Dota 2 Patch 7.07 – Två nya heroes introduceras

Man presenterade det redan under The International och nu är den äntligen här. Dota 2’s Patch 7.07 har släppts till det omåttligt populära MOBA-spelet. Spelarna kommer att kunna njuta utav nya heroes, en ny immortal bundle, rankade säsongen, uppgraderat guidesystem, turbo mode, uppdateringar till ability draft, en ny modell av heroen Ancient Apparition och nya möjligheter att pinga på kartan.

Två nya heroes introduceras

I patch 7.07 kommer man att för första gången på ett tag släppa nya heroes: Pangolier och Dark Willow. En Melee Agility-hero och en Ranged Intellekt-hero som kommer att blanda sig in i heropoolen.

Pangolier – The finest warrior in the world

Pangolier är en ny melee hero med Agility som sin huvudattribut. Du har möjligheten att använda dig utav fyra olika spells:

Swashbuckle – Dash to a new position and damage those who are in the way.

Shield crash – Jump in the air and slam back into the ground damaging enemier.

Heartpiercer (Passive) – A chance to slow enemies and ignore their armor.

Rolling Thunder (Ultimate) – Curl into a magic-immune ball and roll forward, damaging and stunning enemies.

Dark Willow – A little mischief

Dark Willow är en ranged hero med Intellekt som sin huvudattribut. Du har möjligheten att använda dig utav fem olika spells:

Bramble Maze – Dark Willow creates a maze of brambles that latch onto enemies who walk into a thicket, damaging them and applying a root.

Shadow Realm – Recede into the Shadow Realm, becoming untargetable and gaining increasing bonus magic damage for her next attack.

Cursed Crown – She bestows a cursed fae crown upon an enemy. After a four second delay, the target and any other enemies nearby are stunned.

Bedlam – Her companion Jex circles around her, dealing damage to nearby enemies.

Terrorize – Dark Willow’s companion Jex strikes fear into her enemies, causing them to run towards their home fountain.

Rankade säsonger till Dota 2

Inför denna patch har Valve arbetet om matchmaking rating systemet både för rankade och orankade matcher. Man har gjort detta för att den MMR som spelare innehar ska vara både färsk och korrekt för alla spelare. Varje säsong kommer att pågå under 6 månader så det finns gott om tid att nå upp till nya nivåer.

Ju högre upp spelare når desto bättre medalj kommer man att kunna visa upp på sin profil. Medaljen man innehar är utifrån den högsta MMR man har nått under säsongen. Det finns sju olika medaljer och inom varje medalj kan du samla på dig upp till 5 stjärnor. För att kunna gå vidare till nästa medalj behöver du nå upp till fem stjärnor på din nuvarande medalj.

Inför en ny säsong kommer spelares MMR att kalibreras om utifrån din föregående säsong och historisk data. Du behöver med andra ord inte börja om från början varje säsong.

Dota 2 Matchmaking Medals
De sju olika medaljerna i Dota 2

 

Turbo Mode

En ny game mode kommer också att vara spelbar vars syfte är att korta ner matchtiden genom att guld och xp tjänas snabbare och lagens defensiva torn blir också svagare och enklare att ta ner. När du dör så spawnar du även snabbare i Turbo Mode, samtidigt kan du också handla oavsett var du är på mappen vilket gör att du kan vara aktiv hela tiden.

Ping Wheel Uppdatering

I dagsläget är det möjligt att pinga på kartan eller marken med ett utropstecken eller ett kryss för att varna ouppmärksamma spelare. Du kommer nu mera även att kunna märka ut placeringar för wards, om du vill att laget skall avancera eller retirera på kartan beroende på situationen.

Pings kommer att märkas upp på kartan, på mini-kartan i hörnet av skärmen samt i lagchatten så att ingen missar ditt meddelande.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier