HemDota 2The International 2022 spelas i Singapore

The International 2022 spelas i Singapore

Under ESL One Stockholm avslöjade man var The International 2022 kommer att spelas. Det blir Singapore som kommer att stå värd för världens största esportturnering sett till prispengar. Regerande mästare är Team Spirit som vann över 18 miljoner dollar i 2021 års turnering.

Nästa The International kommer att spelas i Oktober 2022 i Suntec Arena och Indoor Stadium, Singapore. Årets DPC-säsong är i full gång och lagen slåss om att bli direktkvalificerade till turneringen.

Den tredje majorturneringen avgjordes i ESL One Stockholm under slutet av maj. Den fjärde och sista majorturneringen kommer att gå av stapeln i Arlington, Texas mellan 4:e och 14:e augusti.

Svensklaget Team Liquid ligger just nu på en 13:e plats i Dota Pro Circuit-listan på 590 poäng efter att man gått lottlösa genom sin 9-12:e placering i ESL One Stockholm. Ett bra resultat i Arlington Majorn kommer att krävas för att man ska klättra uppåt. De tolv lagen med flest DPC-poäng när säsongen slutar blir direktinbjudna till The International 2022 i Singapore.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna