HemDota 2Prispotten i The International 2019 nu över 30 miljoner dollar

Prispotten i The International 2019 nu över 30 miljoner dollar

Prispotten i The International fortsätter att slå nya rekord. Nu har man passerat en total prispott på över 30 000 000 dollar. Det är ungefär en hel månad kvar tills prispotten slutar att fyllas på av de inköp som Dota 2-spelarna gör i sitt Compendium.

Inledningvis trodde nog många att det skulle bli svårt för The Internationals prispott att passera det högsta målet som Valve satt upp för spelarna. När man lanserade årets Compendium så var den första milstolpen att slå 2018 års prispott på strax över 25 miljoner dollar. En milstolpe som slogs med över 50 dagar kvar.

Men nu har man alltså även slagit den andra milstolpen som Valve satte upp på 30 miljoner dollar. För detta belönar man samtliga spelare som äger ett Compendium med 10 extra levels.

Men ännu har man inte ens släppt den tredje kistan med in-game kosmetiska saker man kan pryda sina hjältar med. Vi kan med andra ord förvänta oss att prispotten kommer att stiga ytterligare. Det är heller inte helt omöjligt att Valve väljer att pusha lite extra i slutet av perioden genom att erbjuda rabatterade priser.

Frågan är nu om man kan passera 35 miljoner dollar? Vad tror du?

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier