HemDota 2Alliance i kontraktsbråk med spelare – släpper sin Dota 2-lineup

Alliance i kontraktsbråk med spelare – släpper sin Dota 2-lineup

Den svenska organisationen Alliance är först och främst kända för sina framgångar på Dota 2-scenen med en seger i The International som främsta merit. På senare tid har man även utökat organisationen med fler lag i fler spel, bland annat så klev man nyligen in på CS-scenen. Men nu levererar man ett chockbesked att väljer att släppa sin Dota 2-lineup.

I ett pressmeddelande släpper Alliance bomben att man väljer att släppa sin nuvarande Dota 2-lineup efter att man inte lyckats komma överens med alla spelare i kontraktsförhandlingarna.

Organisationen skriver att beslutet kommer som en överraskning även för dem. Anledningen till att man väljer att släppa hela laget, trots att man var överens med majoriteten av spelarna, är att man inte kan få ihop en femma i tid för den kommande säsongen.

Vilka två spelare som man har misslyckats att komma överens med är enligt pressmeddelandet oklart.

Alliance ambition är att fortsätta leta efter de spelare som ska ingå i en framtid Dota 2-lineup under Alliance flagga. Satsningen mot att återigen ta hem en ny Aegis till organisationen fortsätter även om det just nu är på paus.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna