HemCounter-StrikeNu finns den ikoniska kartan Tuscan på Steam Workshop

Nu finns den ikoniska kartan Tuscan på Steam Workshop

Den ikoniska CS 1.6-kartan Tuscan är nu färdigställd och finns att ladda ner på Steam Workshop – den fullständiga versionen har skapats av “Catfood” och “Brute. Nu vill många fans att kartan tas in i matchmaking och på den professionella scenen.

Den har varit under produktion under en längre tid men nu finns äntligen CSGO-versionen av Tuscan att ladda ner och spela. Kartan är skapad av signaturen “Catfood” samt originalskaparen Colin “Brute” Volrath.

Det är inte första gången som “Brute” försöker att återskapa Tuscan. Han släppte redan 2014 en mycket mer simpel variant av den älskade kartan. Under 2016 skrev han dock att han letade efter en partner att göra kartan CSGO-duglig.

Under 2021 släppte duon en första version av Tuscan till Steam Workshopen till glädjerop från fansen. Ett år senare kommer alltså den fullständiga versionen.

Kartan finns nu att spela som ett Custom Game men många fans ropar nu efter att Valve ska ta in kartan i värmen. Men fansen får nog vänta ett tag till då kartan lär behövas spelas en del för att hitta felaktigheter och buggar innan den plockas in som tävlingskarta.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier