HemCS:GONinjas in Pyjamas förlorade play-in matchen mot Heroic – Nu väntar kvartsfinal

Ninjas in Pyjamas förlorade play-in matchen mot Heroic – Nu väntar kvartsfinal

Efter gruppseger i ESL Pro League kvalificerade sig Ninjas in Pyjamas för en play-in match i slutspelet. Vinnaren mellan Ninjas in Pyjamas och Heroic skulle kliva direkt in i semi-final i slutspelet och förloraren till kvartsfinal.

Matchen mot Heroic inleddes på kartan Inferno där NiP började som T-sidan. Man inledde kartan starkt med 6-1 i rundor. Men Heroic tog fem raka rundor till lika ställning 6-6. Första halvan slutade 9-6 i Ninjornas favör.

På CT-sidan inledde man återigen på bästa sätt med seger i pistolrundan. Men efter att ha gått upp till ledning 2-0 så vände Heroic och tog sex raka rundor. Andra halvan slutade 10-4 i Heroics favör som vann kartan med 16-13 i rundor.

Den andra kartan var Nuke där den första halvan återigen blev en jämn tillställning som slutade 8-7 till Ninjorna. På den andra halvan var det dock inget snack utan Heroic vann 9-1 som T-sidan och vann kartan med 16-9.

Ställs mot Complexity

I och med förlusten kliver Ninjas in Pyjamas in i slutspelet i kvartsfinalen där man ställs mot Complexity. Laget kommer med två segrar i slutspelet i ryggen genom 2-0 mot Na’Vi och 2-1 mot Virtus.Pro.

I och med kvartsfinalen och två lag redan klara för semi-final via play-in har man säkrat en topp 6-placering. Matchen mot Complexity spelas i morgon 19.00.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier