Ninjas in Pyjamas förlorade play-in matchen mot Heroic – Nu väntar kvartsfinal

Bild: Ninjas in Pyjamas.

Efter gruppseger i ESL Pro League kvalificerade sig Ninjas in Pyjamas för en play-in match i slutspelet. Vinnaren mellan Ninjas in Pyjamas och Heroic skulle kliva direkt in i semi-final i slutspelet och förloraren till kvartsfinal.

Matchen mot Heroic inleddes på kartan Inferno där NiP började som T-sidan. Man inledde kartan starkt med 6-1 i rundor. Men Heroic tog fem raka rundor till lika ställning 6-6. Första halvan slutade 9-6 i Ninjornas favör.

På CT-sidan inledde man återigen på bästa sätt med seger i pistolrundan. Men efter att ha gått upp till ledning 2-0 så vände Heroic och tog sex raka rundor. Andra halvan slutade 10-4 i Heroics favör som vann kartan med 16-13 i rundor.

Den andra kartan var Nuke där den första halvan återigen blev en jämn tillställning som slutade 8-7 till Ninjorna. På den andra halvan var det dock inget snack utan Heroic vann 9-1 som T-sidan och vann kartan med 16-9.

Ställs mot Complexity

I och med förlusten kliver Ninjas in Pyjamas in i slutspelet i kvartsfinalen där man ställs mot Complexity. Laget kommer med två segrar i slutspelet i ryggen genom 2-0 mot Na’Vi och 2-1 mot Virtus.Pro.

I och med kvartsfinalen och två lag redan klara för semi-final via play-in har man säkrat en topp 6-placering. Matchen mot Complexity spelas i morgon 19.00.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here