HemUtrustningRazer tar fram ett skal som ska kyla telefonen

Razer tar fram ett skal som ska kyla telefonen

Att spela spel på telefonen eller kolla på streaming kan ibland göra att telefonen blir varm och jobbig att hålla. Detta tar Razer till sig och släpper nu ett skal till telefonen som ska hjälpa till att kyla ned telefonen.

Vi är främst vana vid att Razer utvecklar gamingutrustning till våra gamingdatorer så som headset, tangentbord, möss osv. men nu ger man sig alltså in på mobiltillbehörsmarknaden med en skal till iPhones.

Razer har även utvecklat sin egna mobiltelefon men skalet man nu släpper är främst för iOS-användare men om det blir framgångsrikt får vi säkerligen se skalet även för andra telefoner framöver.

Skalet i sig kallas för Arctech och består av tre olika laget som ska hjälpa att transportera bort värmen från telefonen. Skalet är perforerat på utsidan och har ett lager mikrofiber på insidan för att undvika report.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier