HemUtrustningInzone - Nytt varumärke för gamingutrustning från Sony

Inzone – Nytt varumärke för gamingutrustning från Sony

Sony skapar ett nytt gamingvarumärke kallat Inzone som fokuserar på skärmar och headset. Initialt släpper man två skärmar, Inzone M3 och M9, samt tre headset, Inzone H3, H7 och H9. Det förstnämnda är trådbundet och de andra två trådlösa.

Sony ger sig in i matchen om spelarnas uppmärksamhet när det kommer till gaming headset och gamingskärmar. Med varumärket Inzone ska man fokusera på att ”maximera prestation och förmåga”.

Man introducerar även mjukvaran Inzone Hub där du kan kontrollera inställningarna till ditt nya headset.

Gamingskärmarna från Inzone

De två nya skärmarna man släpper kallas för Inzone M3 och Inzone M9. Inzone M3 är en full HD-spelskärm med 240 hz och 1 ms svarshastighet. Inzone M9 är en 4K HDR-spelskärm med 144 hz och 1 ms svarshastighet. Båda skärmarna är kompatibla med Nvidia G-sync.

Skärmarna är justerbara i höjdled samt att du kan ändra lutningen på skärmen. Du kan dölja sladdar i mittenpelaren av skärmen så att skrivbordet ser rent ut. På baksidan av skärmen kan du även ändra färg på bakbelysningen.

Skärmens pelare och fötter är designade på sådant sätt att du ska få plats med tangentbordet nära skärmen oavsett om du har tangentbordet i en traditionell position eller en tiltad position.

Priser

  • Inzone M9 – 14 000 kr
  • Inzone M3 – Ej bekräftat
Sony Inzone Gamingskärm
Bild: Sony

Gaming headset från Inzone

Inzone introducerar tre nya headset: Inzone H3, Inzone H7, Inzone H9. H3:an är det enda trådbundna headsetet i serien och även det billigaste alternativet. Headsetet har en fast mikrofonbom som är designad att komma närmare munnen för att du ska höras tydligt. Fäll upp mikrofonen för att muta den och fäll ner den för att kunna prata igen.

Inzone H7 och H9 är båda trådlösa headset där det förstnämnda har en batteritid på 40 timmar och det andra 32 timmar. 10 minuters snabbladdning av headseten ska enligt Sony rendera i 60 minuters spelande.

Via PC-mjukvaran Inzone Hub kan du aktivera Spatial Sound for Gaming som återger tvåkanaliga stereoljudsignaler i 7.1 surroundljud. En precis ljudåtergivning som ska öka den rumsliga medvetenheten för att tydligare kunna höra fotsteg och rörelser runtomkring dig i spelet.

Priser

  • Inzone H3 – 1300 kr
  • Inzone H7 – 2700 kr
  • Inzone H9 – 3500 kr
Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier