HemStreamingZlatan spelar Fortnite på Twitch

Zlatan spelar Fortnite på Twitch

Under den senaste veckan har fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic dykt upp i en Twitchstream och spelat Fortnite inför storpublik. Zlatan tillsammans med sin bror och andra spelkompisar. Zlatan hade som vanligt stor show och stod som vanligt för många citat.

Ägaren till streamen är ingen mindre än Zlatans bror som går under smeknamnet “KekGS”. Bröderna har under flera sessioner spelat det populära spelet tillsammans där Zlatan har varit.. Zlatan.

Zlatan Fortnite

På traditionellt Zlatanvis pratade han om och kallade sig själv återigen för ett “Lejon” och slängde en liten passningen till Fortnite-stjärnan Ninja i en Tweet med orden “Lejon jämför sig inte med Ninjor”.

Zlatan Twitch Fortnite

Fortnite attraherar stjärnor

Det är inte första gången som världsstjärnor spelar Fortnite, sedan tidigare vet vi att Drake gästade Ninja i hans stream framför en rekordstor publik. Även andra fotbollsstjärnor så som Tottenham-spelare Dele Alli som har en egen livestream på Twitch där spelare som Harry Kane, Harry Maguire och Eric Dier har spelat tillsammans med honom.

Nedan kan du se ett klipp när Zlatan spelar Fortnite tillsammans med sin bror:

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier