The Legend of Saga – Eddie och Ville välgörenhetsstreamar för sin hjärtsjuka syster

The Legend of Saga - Bröderna Lukas och Eddie streamar för sin sjuka syster Saga.

Två 11-åriga bröder, Eddie och Ville, kommer under Alla Hjärtans Dag att välgörenhetsstreama till förmån för sin hjärtsjuka 2-åriga syster Saga. Bröderna kommer att livestreama på Twitch och spela Zelda “Breath of the Wild”.

Att födas med ett hjärtfel är den vanligaste sjukdomen för nyfödda barn i världen. Idag lever över 90 000 människor med hjärtfel där 20 000 är under 18 år gamla. 2-åriga Saga är en av alla dessa barn som drabbats av detta.

Hennes två bröder Ville och Eddie bestämde sig för att göra något åt saken och kommer under Alla hjärtans dag att välgörenhetsstreama till förmån för Saga och Hjärtebarnsfonden.

Man kommer att streama live på Twitch-kanalen “TheLegendOfSaga” under söndagen. Man kommer att fokusera på spelet Zenda “Breath of the Wild”.

“I gamingvärlden betyder hjärtan liv och död. På Alla hjärtans dag kommer vi därför att spela Zelda “Breath of the Wild” och andra spel och fokusera på att samla hjärtan. För alla barn förtjänar ett fullt liv.” – Daniel Ljungström, barnens pappa.

Livestream söndagen 14 februari 2021

Twitchkanalen: https://www.twitch.tv/thelegendofsaga

Stötta Hjärtefonden: Swisha till 9005877 och märk det med “Saga“.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here