HemStreamingNu kan du testa Twitch Studio Beta

Nu kan du testa Twitch Studio Beta

Som vi tidigare rapporterat om planerar Twitch att släppa sitt egna streamingprogram. Man kallar det för Twitch Studio och det är nu fritt fram ett betatesta desktop-appen. Målet är att göra streaming enklare att komma igång med.

I Twitch Studio har du som streamer möjligheten att på ett enklare sätt konfigurera din stream med hjälp av deras guidade konfiguration. Programmet hjälper dig att identifiera din mikrofon, webbkamera, skärmupplösning och bithastighet.

Med kommer också anpassningsbara mallar som du kan skräddarsy utseendet på din stream. Då kan du komma igång med streamen snabbare och ändå ha en professionell setup.

I Twitch Studio finns också inbyggda aviseringar så att du slipper använda ett externt program. Med kommer också ett aktivitetsflöde och Twitch-chatt.

Vill du testa Twitch Studio Beta kan du göra det här.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier