HemStreamingOverwatch League kommer att belöna Twitch-tittare med League Tokens

Overwatch League kommer att belöna Twitch-tittare med League Tokens

Twitch berättade idag att man kommer att belöna sina tittare med tokens för att köpa skins när man tittar på Blizzards Overwatch League. Blizzard har satsat stort på sina nya e-sports liga där man bland annat betalar ut löner till sina spelare.

Öppningsdagen av Overwatch League drog som mest 425,000 samtida tittare. Att erbjuda sina spelare tokens att köpa skins för är ett bra sätt för spelet att bibehålla sin popularitet och engagera sin community i e-sporten.

Anslut ditt Battle.net-konto

För att kunna tjäna tokens behöver du ansluta ditt Battle.net-konto till Twitch.tv, MLG.com eller OverwatchLeague.com. Du kan tjäna en League Token per karta som du ser lagen göra upp på. I slutet av turneringen kommer slumpmässiga tittare att kunna vinna hela 100 tokens och det är precis så mycket du behöver för att låsa upp ett skin in-game för tokens.

Man kommer även att erbjuda Twitch-tittare som väljare att använda “Cheering”-funktionen där man spenderar sina Twitch Bits (som kostar pengar att köpa) som används för att ge den som streamar en “tip” (dricks).

Man meddelade även att man jobbar på att kunna erbjuda tittare en VIP-biljett för Overwatch League som kommer att låsa upp ytterligare in-game items, behind the scenes videos och unika Twitch-emotes.

Twitch Overwatch Emotes

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier