HemStreaming"Ninja" slår tittarrekord på Twitch tillsammans med Drake

“Ninja” slår tittarrekord på Twitch tillsammans med Drake

Tyler “Ninja” Blevin är sedan tidigare en populär streamer på Twitch. Efter att spelet Fortnite har exploderat i popularitet så har hans kanal ökat lavinartat.

Under en kväll fick han in så många som 50 000 subscribers till sin kväll. Många har dock spekulerat i att det ligger något bot spam bakom det hela men Twitch.tv har ändå bekräftat att han skall få sina pengar utbetalda.

Ninja krossade det tidigare rekordet

Som en stor överraskning under gårdagen dök artisten Drake upp och spelade med streamingprofilen Ninja. Detta blev så klart väldigt populärt och det hjälpte att Drake tweetade ut till sina 36 miljoner följare att han var live tillsammans med Ninja.

Som mest kom man upp i hela 635 000 samtida tittare vilket utklassar rekordet för en stream som inte är relaterad till något event eller en turnering. Som vi har rapporterat om tidigare så slog Dr.Disrespect rekord tidigare under året med sina 388 000 samtida tittare när han gjorde comeback på plattformen.

Ninja inspects Drake
Ninja inspekterar när Drake spelar Fortnite.

90 000 nya subscribers

När deras spelsession var över rapporterade Ninja själv att han hade fått över 90 000 nya subscribers under kvällen. Då får man komma ihåg att varje subscribe kostar minst $4.99 varav Twitch standardavtal sägs ge en streamer 50% av beloppet.

Det innebär att han tjänade som minst $250 000 under kvällen bara på sina nya subscribers. Totalt rapporteras det nu att Ninja har 180 000 subscribers, över 3,4 miljoner följare och över 90 miljoner antal visningar.

Under kvällen utspelades också skrämmande scener när Ninja frågade Drake huruvida ananas passar på pizza eller inte. Han tyckte att världen förtjänade att veta och enligt Drake så hör alltså ananas hemma på pizza.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier