Över 388 000 tittare när Dr.Disrespect gjorde comeback

Dr Disrespect Champions Club

Streamingkaraktären Dr.Disrespect gjorde under måndagskvällen storartad comeback på sin streamingkanal och lockade hissnande över 388 000 tittare samtidigt. Snacka om att hans comeback till Twitch.tv var efterlängtad efter några månaders uppehåll.

Efter ungefär 20 minuters berättade han även att han så långt hade fått in 7000 prenumeranter sedan han gick live. Han fick även en uppsjö av donationer från fans i extas över hans comeback, väldigt många på över flera hundra dollar.

Dr Disrespect 350 000 tittare
Här med över 350 000 samtidiga tittare

Comeback efter flera månaders paus

Dr.Disrespect växte under 2017 sin kanal till kanske den mest populära kanalen på Twitch.tv. Men i slutet av året berättade han att han skulle ta en paus på grund av personliga skäl. Men den 5:e februari gjorde han alltså storartad comeback.

Guy Beahm, som han egentligen heter, har gjort sig ett namn genom att rollspela sin kaxiga karaktär Dr.Disrespect som tycker om att trampa på sina motståndare. Vid sin comeback hade han även begravt sin förra prenumerant-klubb “Slick Daddy Club” och introducerade istället “Champions Club”.

Alla som blir en prenumerant till kanalen går med i klubben, vilket kostar $4,99 per månad. Något som alltså över 7 000 personer gjorde de första 20 minuterna han var live.

Storsatsar inför 2018

Dr.Disrespect annonserade även att han storsatsar på att behålla sin plats som “The face of Twitch”, som han i karaktär kallar sig. Han kommer att streama fem dagar i veckan mellan måndag och fredag. Snacka om att ha streamingen som ett jobb.

Dr.Disrespect har även blivit känd för att ha en väldigt bra produktion runt sin stream och han klipper till olika scener och grafiker på ett sätt som ingen annan gör. Inför sin comeback hade han så klart även förbättrat detta och använde sig av helt nya scener och grafik.

Om du vill se hans stora comeback till Twitch.tv i efterhand så kan du se klippet här.

Dr Disrespect Comeback
Dr.Disrespect gjorde comeback 5:e februari

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here