Rocket League Sideswipe på väg till telefonen

Bild: Rocket League/Psyonix

Det populära spelet Rocket League kommer att komma till din mobiltelefon. Spelutvecklaren Psyonix bygger nu upp Rocket League Sideswipe från grunden för att passa spelande på mobiltelefonen. Istället för en 3D-vy som på PC och konsol kommer Sideswipe att spelas i 2D.

Spelutvecklaren Psyonix, som under 2019 köptes upp av Epic Games, tar kliv in på mobilspelsmarknaden. Med Rocket League Sideswipe hoppas man att kunna återlansera sitt populära spel på mobilplattformarna.

Till skillnad från PC- och konsolspelet som spelas i 3D kommer Sideswipe att spelas i 2D-läge. Spelet kommer att kunna spelas solo eller tillsammans med en vän i två-mot-två läget.

Rocket League Sideswipes – Free to Play

Det nya mobilspelet från Psyonix kommer enligt bolagets förhoppningar att lanseras som free to play. Man säger även att kontrollerna kommer att vara enkla att lära sig men att de skickligaste spelarna även kommer att kunna stå ut ur mängden.

Det kommer även i mobilversionen att finnas möjligheter att styla din bil och man kan även tro att det är här man tänker tjäna pengar i form av att sälja olika items till din bil. Mobilversionen får även ett rankingsystem för competitive mode.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here