Rocket League ersätter lootlådor med Blueprints

Rocket League Blueprints. Bild: Psyonix/Rocket League.

Som vi tidigare rapporterat om planerade utvecklaren Psyonix att sluta med lootlådor i Rocket League. Nu presenterar man vad som kommer att ersätta lådorna med slumpmässig gear.

I ett inlägg på sin hemsida presenterar man nu det som man kallar för Blueprints. Efter varje spelad match har varje spelare en chans att få en blueprint i sin inventory.

När du får en blueprint ser du exakt vilket item som den innehåller och du kan välja att skapa upp det för en fast summa pengar. Alla slumpmoment är med andra ord borttagna på de items som du som spelare får.

Blueprints kommer att göra sitt intåg i spelet under en uppdatering i December. I och med uppdateringen kommer man även att släppa ett gäng nya blueprints/items till spelet.

Item shop och credits

Man kommer även att släppa vad man kallar för en “Item shop” som kommer att innehålla speciella items man kan köpa under en begränsad tid. Nya items kommer sedan att cirkulera i shopen.

För att köpa items både via blueprints men också item shop krävs “Credits” som du köper för riktiga pengar. Du kan sedan spendera dina credits på valfria blueprints eller i item shopen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here