HemÖvrigtTips på saker att göra under vintersemestern

Tips på saker att göra under vintersemestern

Vintersemestern är helt perfekt tid för gamers. Det är för kallt att gå ut och man kan därför sitta hemma hela dagen helt utan ånger! Här är lite tips på vad du kan göra under din vintersemester, och i sann gaming-anda är det inomhusaktiviteter vi pratar om såklart!

Blast Premier World Final

BLAST Premier World Final är en av de största evenemangen inom Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) och e-sport. Det är en årlig turnering med de bästa CS:GO-lagen från hela världen. Evenemanget arrangeras av BLAST, en professionell Esports-organisation. Det är en miljon dollar i prispotten och turneringen börjar den 14:e december. För att få den där lilla extra matchnerven kan man köra lite klassisk csgo skin betting på matcherna.

God of War Ragnarok

God of War: Ragnarok är det snabbast säljande singleplayer-spelet i PlayStations historia. 5,1 miljoner exemplar av God of War: Ragnarok såldes under debutveckan. Detta betyder naturligtvis att det också satte ett God of War-franchiserekord. Siffran inkludera både PlayStation 4 och PlayStation 5 kopior, samt fysisk och digital försäljning, men flera spel spridda över två plattformar har kommit och gått men utan för den delen sålt lika mycket exemplar under debutveckan.

Handling: Atreus och Mímir konfronteras av Oden och åskguden Thor. Efter det ger Thor, Kratos, Atreus och Mímir ut på en resa genom de nio rikena i hopp om att hitta ett sätt att förhindra Ragnarök. Längs vägen konfronteras de av en hämndlysten Freja, men de gör så småningom bot.

Precis som föregående spel i God of War serien är detta spel också fantastiskt bra och värt att spela! Spendera din vintersemester med att slås mot mytologiska Gudar i detta skicklighets baserade spel. Spelets produktion har ett sätt att bygga upp handligen på ett sätt som fångar en på sätt som inte många spel lyckas med. Även karaktärerna, grafiken och soundtracket är helt fantastiskt i detta spel hyllade spel!

Damma av musen och spela lite CS:GO

Vad passar bättre under vintertiden än att damma av musen dra ihop grabbarna och sätta igång CS-karriären igen?

CS:GO är ett spel som man aldrig tröttnar på! Det finns alltid nya saker att lära sig och det är alltid kul att dra ihop ett gäng och spela tillsammans. Dessutom är det ett perfekt spel för vintertiden då man inte vill gå ut så mycket.

Så om du också gillar CS:GO, ta fram musen och börja spela igen! Det kommer garanterat att bli en rolig vinter!

Fler nyheter

Senaste nyheterna