HemÖvrigtSpela på och tävla i esport för riktiga pengar

Spela på och tävla i esport för riktiga pengar

Även om man inte är en professionell spelare inom e-sport kan det var pulshöjande att faktiskt tävla mot andra spelare på samma nivå. Idag finns en uppsjö olika plattformar över olika spel som gör detta möjligt även för oss amatörer.

Det finns möjligheter som aldrig förr för nya spelare att börja sina karriärer inom e-sporten. Elitserien i Counter-Strike:Global Offensive är ett sådant exempel där svenska lag som idag inte spelar professionellt har chansen att spela och avancera i ligor för att visa upp sina förmågor.

Andra möjligheter är att man spelar på communitysidor så som Esportal. Esportal är faktiskt host för Elitserien i CSGO då matcherna spelas på deras plattform.

Tävla i matchmaking och vinn medaljer

Där kan du tävla mot andra spelare och precis som i den vanliga matchmakingen gå upp i ranking, vinna tävlingar och tjäna poäng och medaljer på ditt spelande. De flesta som spelar seriöst inom CSGO använder sig idag av liknande plattformar då det även ger lite extra skydd mot fuskar och annat.

Är man ytterligare intresserad av att spela på CSGO eller annat inom esporten finns alltid möjligheten till betting (krävs det att du är över 18 år). Möjligheterna till tips och tricks finns på sidor så som betsson casino där man kan förbättra sina möjligheter till att bli framgångsrik inom spelandet.

Är du speciellt intresserad av CSGO betting så hittar du även tips på bästa spelbolagen och annat från Esportare.se. Men det finns så klart även annat att spela på än Counter-Strike och många uppskattar även spel på Dota 2, League of Legends, Rocket League och Fortnite.

Möjligheterna är stora för den som vill men tänk på att alltid spela säkert och aldrig spela för pengar som du inte har råd att förlora. En bra grundprincip är att om du inte vågar berätta för någon om summan du har förlorat på ett bet så kan det vara dags att ta hjälp.

Redaktionen
Redaktionen
Esportare.se skriver om det senaste nyheterna inom svensk e-sport och gaming. Vi följer Counter-Strike:Global Offensive, Dota 2, League of Legends m.m. på nära håll. Besök esportare.se regelbundet för att hålla dig uppdaterad.

Kategorier