HemÖvrigtOpera släpper webbläsare för gamers

Opera släpper webbläsare för gamers

Företaget Opera släpper nu en ny webbläsare med inriktning mot gamers. Man kallar den nya webbläsaren för Opera GX och den har en rad olika funktioner som man tror just gamers kommer att uppskatta.

I Opera GX kan du på ett enkelt sätt begränsa hur mycket minne som webbläsaren får använda sig av samt hur stor del av processorn den får använda. Detta gör det enklare att kontrollera så att din browser inte ligger i bakgrunden och segar ner när du spelar.

Twitch.tv direkt i sidebaren

Andra funktioner du hittar i webbläsaren är att Twitch.tv finns i sidebaren. Om du tittar på en video så kan du även välja att skapa en popup med filmen och fortsätta titta.

När du öppnar en ny tab kan du även få de senaste nyheterna inom e-sport samt aktuella erbjudanden och kampanjer. I webbläsaren kan du även bättre kontrollera vilken data du släpper ifrån dig till sidor som du besöker genom att blockera annonser, trackers och använda VPN direkt i webbläsaren.

Opera GX är gratis att ladda ner och om du skulle vilja testa den nya webbläsaren så gör du det här.

Begränsa användning av minnet och processorn.
Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier