HemÖvrigtM2 World Championship kickar igång 2021

M2 World Championship kickar igång 2021

När vi avrundar år 2020, som bjudit på många internationella e-sportturneringar,
är det dags att blicka framåt. När vi nu kliver in i 2021 väntar vi oss nya maxade
event. En stor händelse många ser fram emot är M2 World Championship, som
brakstartar det nya året. Turneringen hålls i Singapore mellan den 18 och 24
januari.

De senaste åren har e-sport fört samman miljontals människor världen över, från
spelare och fans till de som bettar på de stora matcherna. Om du själv planerar att höja spänningen när du kollar på e-sport kan du använda dig av bonus ComeOn när du aktiverar ditt spelkonto. Ja, många höjdpunkter väntar oss och snart är det dags för M2 World Championship.

Äger rum i Singapore

Det actionbaserade fantasyspelet Mobile Legends: Bang Bang, där man framförallt spelar online i femmannalag mot varandra, släpptes 2016. Det har sedan dess vuxit sig till ett stort namn i spelbranschen. Förra året tog vi del av turneringens första upplaga M1 World Championship. När det är dags för uppföljaren, så kommer den bli årets första turnering att utspela sig i fysisk miljö med deltagarna samlade på samma plats. Och vilken är destinationen om inte tjusiga Shrangri-La Hotel i Singapore!

Under M1 förra året var det sammanlagt 16 lag från 14 olika länder som gjorde upp om prispotten på drygt en halv miljon kronor. Det vinnande laget blev då indonesiska EVOS Legends. Under M2 kommer 12 lag från 9 nationer att slåss mot varandra, den här gången med närmare tre miljoner kronor på spel. Bland de tävlande hittar vi 10S Gaming Frost från Japan, ryska Unique Devu och Todak från Malaysia.

Även om majoriteten av de tävlande lagen tillhör Asien, kommer fans från hela världen att följa eventet. Vi kan räkna kallt med att det kommer att finnas professionellt arrangerade streams tillgängliga på Twitch för den som vill se de nagelbitande sammandrabbningarna live.

Firas med kampanjmånad

Nog är turneringen inte bara ett speciellt event för fansen och deltagarna, utan förstås också för spelutvecklarna på Moonton. Den kommer därför att firas med en månadslång kampanj där övriga spelare runt om i världen belönas med mängder av olika M2-tematiska spel och skins. Det ser ut att bli mycket nöje av det här.

Har du ännu inte testat på att lira Mobile Legends: Bang Bang? Spelet finns att ladda ner på både App Store och Google Play, kostnadsfritt.

Fler nyheter

Senaste nyheterna

Kategorier