HemÖvrigtHöga odds på svensklagen som möter tufft motstånd i IEM Katowice

Höga odds på svensklagen som möter tufft motstånd i IEM Katowice

Det väntar tuffa uppgifter för både Ninjas in Pyjamas och Fnatic under dagen i IEM Katowice. Ninjas in Pyjamas ställs mot Na’Vi och Fnatic ställs mot danska Astralis. Vid förlust är Ninjas in Pyjamas utslagna ur turneringen i gruppspelet.

Det är Fnatic som går bäst av de klassiska svensklagen i IEM Katowice 2020. Man har tagit sig till en avgörande match om gruppsegern i Grupp A mot Astralis. Vinner man så går man direkt till semifinal i slutspelet och om man förlorar så hamnar man i kvartsfinal där man ställs mot det tredjeplacerade laget i Grupp B.

Astralis är stora favoriter att vinna Grupp A och spelbolag och casinon i Sverige erbjuder endast runt 1.35 gånger pengarna för en dansk seger. Men för de som tror att Fnatic kan trotsa spelexperternas dom får man bra betalt med inte mindre än ungefär 3.10 gånger pengarna.

Tuff uppgift för Ninjas in Pyjamas

Även svenska NiP ställs inför en tuff uppgift när man i Lower bracket möter ukrainska Na’Vi. Svenskarna i NiP anses enligt spelbolagen vara ungefär lika stora underdogs som Fnatic mot Astralis.

Vill du spela på att Ninjas in Pyjamas lyckas trotsa oddsen så får du hela 3.25 gånger pengarna. Na’Vi står i runt 1.30 gånger pengarna.

Det lag som förlorar matchen är eliminerat från IEM Katowice medan vinnaren ställs mot antingen Team Vitality eller FaZe Clan i en direkt avgörande match om den sista slutspelsplatsen i Grupp A.

Fler nyheter

Senaste nyheterna

Kategorier