HemÖvrigtFnatic-seger i Dreamhack Masters Malmö gav högt odds till spelarna

Fnatic-seger i Dreamhack Masters Malmö gav högt odds till spelarna

Det blev svensklaget Fnatic som tog hem Dreamhack Masters Malmö efter att man slagit Team Vitality i finalen med 2-1 i kartor. På förhand var det en oväntad slutsegrare vilket gav utdelning till de som spelat på Fnatic.

Inför turneringen i Malmö var Fnatic rankade på inte mindre än 23:e plats i världen. Inför turneringen var Team Liquid rankade som 1:a och Astralis som 2:a.

Team Liquid stod för en mindre lyckad turnering och åkte ut tidigt innan slutspelet. Det gjorde att man tappade sin förstaplacering till Astralis som nu mera är rankade 1:a i världen. Efter segern tog Fnatic ett jättekliv i rankingen och är nu rankade som 4:a i världen.

Spelarna kammade hem storvinsten

I och med Fnatics vinst kunde skickliga spelare som lagt ett bet på Fnatic som slutsegrare ta hem storkovan. Hos samtliga spelbolag var Fnatic lågt rankade och gav en utdelning i upp till 10 gånger pengarna.

Idag är det vanligt att även de största spelbolagen erbjuder spel på e-sport (för dig över 18 år). Utbudet växer hela tiden och att spela på matcherna nu följer kan erbjuda en extra krydda till spänningen. Det är även enkelt att komma igång då det oftast krävs ingen registrering på casinot. Istället kan du logga in med ditt Bank-ID.

Nästa turnering att se fram emot är Blast Pro Series i Köpenhamn. Räkna med att danskarna i Astralis är revanschsugna och taggade på att vinna på hemmaplan precis som Fnatic gjorde i Malmö.

I Köpenhamn kommer även svensklaget Ninjas in Pyjamas att delta och tävla om 250 000 dollar i prispengar.

Redaktionen
Redaktionen
Esportare.se skriver om det senaste nyheterna inom svensk e-sport och gaming. Vi följer Counter-Strike:Global Offensive, Dota 2, League of Legends m.m. på nära håll. Besök esportare.se regelbundet för att hålla dig uppdaterad.

Kategorier