HemÖvrigtPopulära automatiska handelsprogram som används av professionella e-sportare

Populära automatiska handelsprogram som används av professionella e-sportare

De automatiska handelsprogrammen är mer populära än någonsin. En av de stora
anledningarna till detta är att de helt enkelt är mer tillgängliga än tidigare, men allt fler människor har även fått upp ögonen för dess möjligheter. Det finns även massvis med olika program att välja mellan, t.ex. eToro och NinjaTrader, men även mindre alternativ som Bitcoin Era.

Dessa program är extra populära inom vissa kretsar, t.ex. de som sysslar med kryptovalutor eller e-sporter.

Två av de mest populära automatiska handelsprogramen just nu

Nedan är några av de mest framträdande exempel som finns på marknaden:

eToro

eToro är en av världens största och mest populära handelsplattformar. Plattformen har miljontals användare runt om i världen, och samarbetar med massvis med professionella stjärnor, t.ex. olika lag i Premier League, med flera.

Här kan du handla aktier, fonder, kryptovalutor och mer på det traditionella sättet, men även genom något som kallas för CFD-handel. Det senare alternativet ger dig möjligheten att spekulera på prisrörelser hos en underliggande tillgång, utan att behöva äga den underliggande tillgången.

Du får även möjlighet att automatiskt kopiera andra människors handelsrörelser. Du kan i princip följa vem som helst, oavsett om de är privatpersoner eller professionella e-sportare.

Ninjatrader

Ninjatrader (får inte förväxlas med de kända e-sportaren Ninja) är en gigant inom branschen och har existerat betydligt längre än många av sina konkurrenter. Just nu har de över 500.000 användare på plattformen, och fortsätter att växa i takt med att tiden går. Plattformen må inte vara lika stor och populär som eToro, men är trots detta ett hett alternativ som många nya och erfarna handlare väljer.

Vad du behöver tänka på om du vill använda automatiserade handelsprogram

Nedan är några viktiga saker som du behöver tänka på:

Använd endast kända och pålitliga program

Du bör alltid göra research innan du väljer att använda ett handelsprogram. Har programmet bra recensioner? Drivs det av ett pålitligt företag? Är det många som klagar på hur programmet fungerar? Detta är frågor som bör besvaras innan du väljer att sätta in dina pengar eller innan du laddar ner programmet till din enhet. I de flesta fall finns det massvis med information om detta att hitta online.

Investera inte mer pengar än du har råd att förlora

Du bör aldrig sätta in mer pengar än du har råd att förlora. Det är inte säkert att du får tillbaka dina investerade pengar, och kom ihåg att priserna både kan stiga och sjunka i takt med att tiden går.

Läs igenom avtal och villkor

Vi vet hur tråkigt det är att läsa igenom avtal och villkor, men i detta fall är det absolut nödvändigt. Alla handelsprogram använder sina egna regler och villkor, och om du inte är uppmärksam kan det leda till att du förlorar dina pengar.

Fler nyheter

Senaste nyheterna

Kategorier