HemLeague of LegendsRogue med svenske Emil "Larssen" Larsson mästare efter seger i LEC Summer...

Rogue med svenske Emil “Larssen” Larsson mästare efter seger i LEC Summer 2022

LEC Summer 2022 är avgjort och det står en svensk högst upp på pallen. Emil “Larssen” Larsson med sitt lag Rogue vann finalen mot G2 Esports. För segern vinnare man över 800 000 kronor i prispengar.

Den blev en klar seger för Rogue i finalen av LEC Summer 2022 mot G2 Esports. Man tog revansch och vann i tre raka kartor.

Rogue hade ett fint utgångsläge i slutspelet när man kvalificerade sig för Upper bracket. Där ställdes man mot MAD Lions (med svenske UNF0RGIVEN) som man slog i en jämn tillställning med 3-2.

I Upper bracket-finalen ställdes man mot just G2 Esports som stod för en övertygande insats och knuffade ner Rogue i Lower bracket med vinst i tre raka kartor. Väl nere i Lower bracket så var det Fnatic som stod för motståndet men Rogue kunde vinna med 3-1 i kartor.

I finalen fick Rogue som sagt revansch från Upper bracket-finalen mot G2 Esports. På samtliga kartor kopplade man ett övertag i kills och net worth, ett grepp som man aldrig släppte. Segern var tydlig i tre raka kartor och man kunde lyfta pokalen i Malmö Arena.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier