HemLeague of LegendsZoe är den nya heroen i League of Legends

Zoe är den nya heroen i League of Legends

League of Legends for en ny hero, Zoe som är en mage med fokus på magical damage. Nu har man släppt vilka abilities som man kan använda sig utav när man spelar Zoe. Hon beskrivs som en hero med magisk skada som med bra rörlighet och hög skada skall kunna bidra till lagets teamfighter. Ett tips när man spelar Zoe är att ”Paddle Star” gör mer skada ju längre den kastas, men det gör den också svårare att träffa!

Zoe – The Aspect of Twilight

More Sparkles! (Passiv) – Efter att du har kastat en magi så gör Zoe’s nästa basic attack extra skada.

 

Paddle Star: Skjut iväg en stjärna som gör skada på dina motståndare och som aktiverar din passiva ability More Sparkles! Paddle Star används med Q-knappen.

 

Spell Thief: När en motståndare kastar en summoner-magi eller använder ett item så hamnar en bubbla på marken som Zoe kan ta upp och den ger henne då möjligheten att använda den magi eller item som användas en gång. Spell Thief kastas med W-knappen.

 

Sleepy Trouble Bubble: Zoe kastar iväg en boll som exploderar när den träffar sin första motståndare och gör att den som träffas blir ”trött” och efter ett par sekunder somnar och tar extra skada från nästa magi eller attack. Sleepy Trouble Bubble kastas med E-knappen.

Portal Jump (Ultimate): Teleportera till en plats nära dig och teleportera sedan tillbaka efter några sekunder. Medan du teleporteras kan du attackera och kasta magier men inte röra dig. Portal Jump kastas med R-knappen.

Dags att ge sig ut och testa Zoe

Nu när du har lite bättre koll så är det väl ändå dags att logga in och testa denna nya hero i spelet? Hon verkar vara en kraftfull hero med potentialen att göra mycket skada. Kom ihåg att din passiva magi gör att du efter varje kastad magi gör extra skada med din auto-hit. Det kan därför vara smart att följa upp din magier med att också attackera din motståndare för maximal skada.

Genom att kombinera din passiva tillsammans med Sleepy Trouble Bubble så får du två saker samtidigt som ökar din skada och kan innebära en bra burst på din motståndare.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier