HemGamingSpela säkert på NBA 2K

Spela säkert på NBA 2K

Den 2 april är det dags för årets säsong av NBA2K League att klicka igång. Den första matchen hålls i klockan 22.00, då Mavs Gaming möter Raptors Uprising GC i vad som ser ut att bli en stenhård uppgörelse. Årets liga pågår till finalerna som hålls den 3 augusti. För den intresserade finns det goda möjligheter att öka spänningen ytterligare.

Snart är det äntligen dags för NBA2K League 2019 att klicka igång. För den som inte vet är detta alltså en e-sportsversion av den amerikanska basketligan NBA (National Basketball Association), där några av världens bästa e-sportare gör upp om prispotten på 1,2 miljoner dollar.

Årets första match spelas den 2 april, där Mavs Gaming kommer att möta stort motstånd i Rapture Uprising GC. Därefter pågår säsongen fram till den 3 augusti då finalspelen inleds. Totalt är det 21 lag som spelar och den som vill följa spelfesten kan streama matcherna på Twitch.

Sugen på höja spänningen? Spela säkert!

Precis som med all annan sport är det idag fullt möjligt att betta på e-sportsmatcher. Än så länge ligger fokuset på stora event, men I och med att E-sport blir mer och mer populärt, blir allt fler och fler matcher tillgängliga för den som vill höja spänningen ytterligare.

Nya möjligheter är alltid trevligt, men det gäller också att vara noga med ens val av spelsajt. Idag finns det ett enormt utbud av internetbaserade bettingtjänster och vissa av dessa är helt klart bättre än andra. Exempelvis bör man alltid dubbelkolla att aktören man använder sig av har svensk spellicens.

Sedan den 1 januari 2019 är det nämligen lagstadgat att spelsajter måste ha svensk spellicens för att få agera på den svenska marknaden. Detta är till för att garantera att spelbolagen hanterar sina kunders persondata med största sekretess. Därtill måste de uppfylla andra hårda kvalitetskrav.

Något vissa spelsajter därmed har börjat med är att erbjuda mobilt BankID som legitimeringsalternativ. På så vis kan man använda deras tjänster helt utan att behöva lämna ut bostadsadress, mail, eller andra känsliga uppgifter. Här kan du se en lista på BankID Casino, som erbjuder denna tjänst. Flera av dessa aktörer tillåter även tredjepartstjänster som PayPal och Trustly, för att hantera ens transaktioner. På så vis kan man lägga ett bett på valfri E-sportmatch utan att behöva dela med sig av någonting, inte ens sina kontouppgifter. Med det sagt, låt spelen börja!

Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier