Fortnite Season 3 Patch

Fortnite Säsong 3 drar igång med patch 3.0

Battle Royal-spelet Fortnite drar igång sin tredje säsong och man gör det tillsammans med patch 3.0.0. Patchen innehåller en hel del uppdateringar som kommer att göra det både roligare men också lite enklare att till exempel bygga ramper.

Man släppte även en film för att lansera säsong 3:

Season 3 Battle Pass

Om du köper ett Battle Pass så får du en massor med olika bling bling tillsammans med den nya säsongen. Nya skins till din karaktär, nya emotes/danser, “Back Bling” i form av ryggsäckar, hang-gliders med mera. Man lägger även till ett skin där man kan se ut i princip som filmkaraktären John Wick.

För de som spelar på konsol kommer det en efterlängtad uppdatering där man nu kan spela spelet i 60 FPS, detta gäller för PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One X.

Man introducerar även “Hand Cannon” som är en pistol med lite extra tryck i. Utseende- och egenskapsmässigt kan den liknas vid en Dessert Eagle i Counter-Strike.

Förbättrad Build Mode

Efter att man har fått mycket feedback kring att det ibland kan vara svårt att bygga ramper kring otympliga objekt där en liten gren i ett träd kunnat blockera ens ramp har man nu förbättrat detta och gjort så att man kan bygga rampen igenom vissa objekt. Detta gäller allt från träd och bilar till byggnader.

Man introducerar även “Turbo Building” som gör att du kan hålla inne din keybind som du bygger med och fortsätta bygga i och med att du springer framåt.

Här nedan hittar du en film på hur det nya byggandet fungerar:

Generella uppdateringar

  • Förbättrat byggande av väggar och ramper.
  • Automatiskt byte av material när du bygger.
  • Färgblinda kan nu använda “Color blind mode”.
  • Auto run slutar inte längre om man öppnar kartan.
  • Granater kan inte längre få en Critical Strike.

Vill du läsa alla uppdateringar så kan du göra det här.

Lämna en kommentar