HemGamingHär är Ninjas in Pyjamas PUBG-lag

Här är Ninjas in Pyjamas PUBG-lag

Ninjas in Pyjamas är idag Sveriges mest välkända esportorganisation med sitt Counter-Strike-lag som flaggskepp. Tidigare har man lagt till ett Dota 2-lag och ett League of Legends-lag som inte riktigt lyfte på det sättet man ville.

Nu har man istället valt att expandera sin organisation med ännu ett FPS-spel i Battle Royal-genren. Man har signat fyra spelare i PlayerUnknown’s Battleground som bildar NiP’s nya lag. Spelet är fortfarande nytt men det har inte stoppat det från att bli ett av de mest populära spelen i världen. Räkna med att esporten kommer att ta fart framöver, det är antagligen också därför NiP har valt att ta det här steget så pass tidigt.

Ett nytt lag tar form

Tidigare har NiP haft en svensk profil på de flesta av sina lag men för PUBG så har man expanderat sin vy något genom att ta in spelare även utanför Sveriges gränser. Spelarna som du kommer att se mycket utav framöver är: “Sweaterr” (Drew Jacob Miser), “Borg” (Stian Stakset), “Ekkz” (Karl Johan Kallevik) och “Crunch” (Adam Jeremiah Escobedo).

NiP har värvat spelarna från organisationen Cloud9 och enligt en artikel på deras sida tackar man Cloud9 för en process i förvärvet av deras lag. Nedan kan du se en video som NiP har gjort för att välkomna spelarna in i värmen:

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier