HemGamingHyperX har sålt över 5 miljoner headset

HyperX har sålt över 5 miljoner headset

Sidan innehåller annonslänkar från NetOnNet som stödjer Esportare

HyperX som är en del av Kingston Technology Company Inc. har via ett utskick meddelat att man nu har sålt över 5 miljoner headset inom marknaden för gaming och e-sport.

Man förutspår att marknaden för headsets kommer att växa de kommande åren och man räknar med en tillväxt på 7 procent fram till 2022.

HyperX har försett professionella spelare med utrustning i över tio år, men nu har våra headsets även blivit mer populära bland de som spelar till vardags. Att frakta 5 miljoner headsets är en enorm milstolpe, särskilt med tanke på att vi gav oss in på marknaden för gaming-headsets för enbart fyra år sedan, säger Julien Millet, business manager, HyperX Europa, Mellanöstern och Afrika.

Ökningen tillskrivs Fortnite och e-sport

Den stora försäljningsökningen man har sett av headsets tillskriver man det otroliga intresset som har visats för spelet Fortnite samt e-sporten i stort. HyperX som företag har sett en försäljningsökning på totalt 150% av omsättningen för gamingtillbehör.

Är du i behov av ett nytt headset? Här är några HyperX-modeller.

HyperX Cloud

HyperX Cloud

Se Pris

Cloud II

HyperX Cloud II

Se Pris

Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger

Se Pris

Cloud Revolver Pro

HyperX Cloud Revolver Pro

Se Pris

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna