HemGamingNu kan du koppla fler konton till Discord

Nu kan du koppla fler konton till Discord

Det kan ofta vara svårt att ha koll på exakt vem man pratar med på Discord, speciellt om man själv eller personen är ny på servern. För att motverka detta väljer man nu att utöka möjligheterna till att koppla andra typer av konton till sin Discord.

Man kallar det hela för ”Linked Roles” och innebär att man bland annat kan koppla sitt Steam-, Twitter-, Epic Games- och Reddit-konto (samt många fler) till sitt Discord-konto. Får de som inte har något att dölja kan detta öka säkerheten genom att man blir mindre anonym. Om man vill så kan man dock välja att inte visa sina kopplade konton på sin profil.

Serverägare och Administratörer kan sedan använda dessa ”Linked Roles” för att sätta upp eller begränsa åtkomst på sina Discord-servrar. Man kan med andra ord sätta upp ytor där de som kommunicerar har lite bättre koll på vem den andra internetpersonen är – något som säkerligen kommer att uppskattas i forum där man byter och säljer saker med varandra.

För att läsa mer kan du gå in på Discord.com’s blogginlägg om ”Linked Roles”.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna