HemGamingCities: Skylines II släpps den 24:e oktober

Cities: Skylines II släpps den 24:e oktober

Den svenska spelutvecklaren Paradox Interactive som står bakom spelet Cities: Skylines meddelar att uppföljaren till succéspelet släpps den 24:e oktober i år. Det blir en hel del förbättringar som både utmanar och tillfredställer stadsbyggarfolket.

Alla byggfantaster får hålla sig lite till innan man kan spela uppföljaren till Cities: Skylines som släpps senare i år. Men redan nu kan man kolla på launchtrailern som bjuder på en del av de uppgraderingar man kan se fram emot.

I trailern ser vi bland annat en rejält förbättrad grafik, ett förbättrat verktyg att bygga vägar med, förbättrad AI i trafiken samt bättre kollektivtrafik för stadens invånare.

I vanlig ordning när det kommer till Cities: Skyline så är det DLC-paketen som utvecklaren kanske framförallt tjänar pengar på. När man köper grundspelet så får man med ”San Francisco Set” och kommande kvartalen kommer man även att kunna köpa till ”Beach Properties”, ”Modern Architecture” samt ”Bridges and Ports”.

Man behöver inte ha DLC-paketen för att kunna spela spelet men det blir lite extra roligt när man har fler saker att experimentera och bygga med.

Läs mer om Cities: Skyline II och förboka här.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna