HemGamingBattle for Azeroth släpps 14 Augusti

Battle for Azeroth släpps 14 Augusti

Det är dags för en ny expansion i World of Warcraft, denna gången kallad Battle for Azeroth, som lanserades med en hyllad trailer. Spelet brukar släppa en ny expansion ungefär vartannat år vilket även följs denna gång.

Lanseringen sker 14 Augusti men spelare världen över kan förboka spelet redan nu. Vi har tidigare skrivit om många utav de uppdateringar som kommer med den nya expansionen.

Bland annat så kommer de artifact vapen som nu finns i spelet att försvinna och istället kommer man att få ett “Heart of Azeroth” som kommer att hjälpa ens karaktär att utvecklas och bli bättre.

Fokus på Horde vs Alliance

I många av de senaste expansionerna så har det hela tiden funnits ett yttre hot för Azeroths hjältar men i den här expansionen kommer man att fokusera mer på kampen mellan Horde och The Alliance. Till exempel så är den trailer som släppts från när The Alliance attackerar Lady Sylvanas och Undercity.

Du kan redan nu förboka spelet via ditt Battle.net-konto och då få lite extra kosmetiska grejer för World of Warcraft men även andra spel från Blizzard. Om du förbokar så får du även en gratisuppgradering till maxlevel 110 för en karaktär.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier