HemGaming GearLogitech uppdaterar gamingmusen G502 Hero

Logitech uppdaterar gamingmusen G502 Hero

Sidan innehåller annonslänkar från NetonNet som stödjer Esportare.se

Logitech är en av de största tillverkarna i världen av gear för gamers. Nu släpper man nyheten om att man har uppdaterat världens bäst säljande gamingmus G502.

Den stora uppdateringen är att man har lagt till den senaste teknologin, innefattande Logitechs nya generation HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K sensor.

11 programmerbara knappar

Logitech G520 har totalt 11 knappar som man genom Logitechs mjukvara kan programmera för att passa sina egna behov. 11 knappar kan också vara bra för dig som gillar att spela MMOs så som World of Warcraft.

G520 har även en helt ny spårningsalgoritm samt en ny lins för att förbättra precisionen utan acceleration, filtrering eller utjämning. Perfekt för dig som gillar FPS så som Counter-Strike, Fortnite eller PUBG.

Logitech G520 Mus

Hög komfort till ett rimligt pris

På en G520 finns det justerbara vikter som du kan ställa in för att förändra hur vikten på musen fördelar sig, allt för att passa dina preferenser. Att din nya gamingmus är utformad för dig är särskilt viktigt under långa spelsessioner.

Logitech G520 Hero förväntas släppas i svenska butiker under oktober och riktpriset för butikerna är 999 kr. Hög kvalitet till ett rimligt pris med andra ord.

Håll utkick på t.ex. NetonNet för när Logitech G520 kommer in i sortimentet. Den tidigare versionen av G520, som är något billigare, kan du hitta här.

Logitech G520 Mus

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier