HemFöretagSamsung ny partner till Ninjas in Pyjamas

Samsung ny partner till Ninjas in Pyjamas

Den svenska esportorganisationen Ninjas in Pyjamas har inlett ett nytt samarbete med Samsung. Ett kontrakt som sträcker sig till 2024 och företagen kommer att göra bl.a. göra contentsamarbeten tillsammans för att inspirera gamers.

Ninjas in Pyjamas adderar ytterligare en sponsor till sitt stall i form av elektronikjätten Samsung. Ambitionen är att introducera Samsung som det självklara valet för gamers när det kommer till elektronik. Detta planerar man att göra via livestreams och att naturligt integrera Samsung i sitt contentskapande för sina egna kanaler.

Hicham Chahine, VD för Ninjas in Pyjamas, kommenterar i dagens pressrelease att man är glada över samarbetet med Samsung. Att Samsung är en av de fem största varumärkena i världen och att det är ett stort erkännande för NIP’s egna varumärke att ingå ett samarbete med ett sådant företag.

Ninjas in Pyjamas anställda och spelare kommer att integrera Samsungs produkter i sin vardag och professionellt. Man hoppas kunna öka produktiviteten och förbättra kommunikationen i sitt arbete framåt med hjälp av Samsungs produkter. Bland annat kommer man att använda Samsungs smartphone-kameror för att filma innehåll till sina egna kanaler.

Att den svenska organisationen knyter till sig en sådan gigantisk samarbetspartner är en milstolpe inom svensk esport. Det visar också att de större företagen ser stor potential i att synas kring esporten och dess publik. Vi lär få se fler liknande nyheter framöver där de största företagen vill ta sig in i den svenska- och internationella esporten.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier