HemFIFAMalmö FF esport säkrar Zackey och Zimme till eAllsvenskan

Malmö FF esport säkrar Zackey och Zimme till eAllsvenskan

Den regerande svenska mästaren av eAllsvenskan, Malmö FF, har gjort klart med den lineup som ska representera klubben i årets upplaga av turneringen. Zackarias “Zackey” Johansson och Simon “Zimme” Nystedt blir de två som ska försvara guldet för Malmö FF.

Zackarias “Zackey” Johansson var med och vann SM-guld i eAllsvenskan senast efter att ha slagit Örebro SK med 6-2 i finalen. Nu har klubben förlängt Zackeys kontrakt ytterligare för att försvara guldet.

Simon “Zimme” Nystedt som tidigare representerade AS Roma i FIFA är däremot ny i klubben. Zimme representerade även Tottenham Hotspurs tidigare under året i den första upplagan av ePremier Leauge. Malmö FF knyter nu till sig stjärnan som spelat som proffs sedan 2017 att spela tillsammans med Zackey.

Laget siktar nu på att försvara sitt guld och man kan verkligen säga att de knutit till sig potential att göra det. Det båda stjärnorna får även bra förutsättningar i form av ett hälsoteam som Malmö FF samarbetar med. Grabbarna har nu tillgång till en psykolog, en fysioterapeut, en ergonom och en dietist.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier