HemFIFAMalmö FF återigen segrare av eAllsvenskan - Slog AIK i finalen

Malmö FF återigen segrare av eAllsvenskan – Slog AIK i finalen

Årets eAllsvenskan avgjordes live framför publiken i Göteborg och Nordstan – Åtta lag hade tagit sig till slutspelet för att göra upp om segern. Till slut var det Malmö FF som säkrade sin andra titel efter att man slagit AIK i finalen med 2-0 i matcher.

Åtta lag hade via seriespelet och kval säkrat sina platser i årets slutspel av eAllsvenskan: AIK, IFK Göteborg, Malmö FF, Hammarby IF, Degerfors IF, Trelleborgs FF, AFC Eskilstuna och IK Sirius.

I kvartsfinalerna gick AIK, Malmö FF, Trelleborgs FF och AFC Eskilstuna vidare efter att ha besegrat respektive motståndare. I semifinalerna var det AIK som slog AFC Eskilstuna efter en imponerande vinst i första matchen med 4-0 av ”Lirexi04” och lagkamraten kunde hålla ut i den andra matchen till seger och säkrad finalplats.

I den andra semifinalen mellan Malmö FF och Hammarby IF blev det jämnare då den första matchen slutade 2-2 men i den andra matchen kunde skåningarnas ”Arrow” vinna med 3-1 mot Superminer.

Finalen mellan Malmö FF och AIK slutade i total utskåpning efter att Malmö vunnit den första matchen med 5-0 signerat ”Bauza”. Även ”Arrow” vann sin match och skrev slutsiffrorna 7-0 över två matcher.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna