Idag avgörs eAllsvenskan i FIFA

eAllsvenskan

Under lördagen är det dags för eAllsvenskan i FIFA att avgöras. Åtta lag återstår som ska slåss om titeln som Sveriges bästa FIFA-spelare. Finalerna spelas i Annexet, Stockholm och sänds live på Dplay.se.

De åtta finallagen togs fram genom ett seriespel där samtliga tolv lag mötte varandra. BK Häcken har varit det dominanta laget och skrapade ihop 30 av maximala 33 poäng. I en annan del av tabellen var det Djurgårdens IF som tog den sista slutspelsplatsen genom bättre målskillnad än AFC Eskilstuna.

Kvartsfinalerna i årets eAllsvenska ser ut enligt följande:

  • Hammarby – Jönköping Södra
  • AIK – Malmö FF
  • BK Häcken – Djurgårdens IF
  • GIF Sundsvall – Örebro SK

BK Häcken axlar favoritskapet

Efter att ha dominerat i seriespelet är det BK Häcken, med spelarna Ivan “BorasLegend” Lapanje och Olle “Ollelito” Arbin, som får axla favoritskapet att stå som slutvinnare.

Malmö FF är det enda laget som lyckats slå BK Häcken efter ett spännande möte som slutade 3-3 över två matcher men där Malmö FF gick segrade på grund av bortamålsregeln.

Andra välkända spelare som deltar i eAllsvenskan är bl.a. Lukas “Lukasinho” Gummesson som representerar AIK. Men också hans lagkamrat Rasmus “RalleGnaget” Nyström har stått för bra insatser och har bäst statistik sett över alla sina matcher i AIK.

Om du vill följa avslutningen av eAllsvenskan så gör du det live på Dplay.se/program/e-allsvenskan där sändningarna börjar klockan 12.00 på lördagen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here