HemE-sportHär är Sveriges trupp till Nordic Invitational 2021

Här är Sveriges trupp till Nordic Invitational 2021

På lördag är det dags för de första landskamperna på FIFA 21 i Nordic Invitational. I ett gruppspel ska man tas sig an Norge, Danmark och Finland. Första matchen spelas klockan 11.00 under lördagen.

Fyra svenska FIFA-spelare är uttagna att representera den gulblåa flaggan under Nordic Invitational. Två av spelarna har redan kvalat sig till varsin plats genom seger i eTrophy-turneringar. Oliver ”OliBoli7” Uttgren och Olle ”Ollelito” Arbin vann turneringen på Playstation respektive Xbox som gav både en landslagsplats.

De två sista platserna har tilldelats av förbundskapten Ivan ”Boraslegend” Lapanje till två spelare som presterat bra under senaste säsongen. Tunahan ”Don Unsal” Ünstal samt Mattias ”xOpTolle” Tolinsson anslutar till fyramannatruppen.

På lördag möter man Norge, Danmark och Finland där varje möte består av en match på Playstation och en på Xbox. Segraren i mötet blir det sammanlagda resultatet mellan konsolerna.

Sverige går in i turneringen med fyra av de fem högst rankade spelarna i turneringen. Den senaste upplagan som spelades 2019 tog Sverige en bronsmedalj som vi nu hoppas vi kan förbättra till en bättre valör.

Bild: SVFF // efotboll.se
Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier