HemE-sportRazer växer så det knakar – Rapporterar över 10 miljarder i omsättning...

Razer växer så det knakar – Rapporterar över 10 miljarder i omsättning 2020

Ju längre det nya året lider så kommer det in fler och fler rapporter om hur 2020 gick för gamingföretagen. Vi vet sedan tidigare att just gaming och esport hade ett stort upplyft när människor satt inne i lockdowns. Razer rapporterar nu att man omsatte över 10 miljarder kronor under 2020.

Razer är en av de största tillverkarna när det kommer till gaming gear. För 2020 verkar det som att man har sålt mängder av svartgröna och RGB-färgade produkter. Man rapporterar en försäljning på över 10 miljarder kronor för 2020 ($1.2 miljarder).

Jämfört med föregående år (2019) så innebär det en ökning på 48% år-över-år. Razer sysslar även med annat än gaming gear men just gearen stod ensamt för över en miljard dollar i försäljning. En milstolpe man aldrig tidigare har nått.

2020 innebar även att man ökade antalet användare av sina mjukvaror till 123 miljoner månatligt aktiva. Mjukvaror som man tillhandahåller är bland annat Razer Chroma RGB som hjälper användare att justera ljus och färger på sin gear.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier