HemE-sportHeaton lämnar sin ambassadörsroll i NiP

Heaton lämnar sin ambassadörsroll i NiP

Under kvällen släppte Ninjas in Pyjamas en bomb i e-sportvärlden när man nu meddelar att Emil “Heaton” Christensen kliver bort från sin ambassadörsroll i organisationen.

Christensen som efter sin aktiva karriär återupplivade Ninjas in Pyjamas under 2012 har varit med och byggt upp organisationen men kliver nu ner från sina aktiva roll.

Stannar kvar som aktieägare

Emil Christensen äger idag en stor del av aktierna i organisationen, något som inte kommer att förändras av dagens beslut. Hicham Chahine, VD Ninjas in Pyjamas, kommenterar beslutet med att han ser fram emot att jobba med Emil på ett helt nytt sätt i form av aktieägare.

Fokusera på sitt personliga varumärke

Emil har valt att lämna sin roll för att kunna fokusera på sitt egna varumärke, utöka sina samarbeten med andra brands samtidigt som man undviker konflikter med Ninjas in Pyjamas.

NiP skriver att beslutet har mognat med tiden samt att, även om det inte är något man nämner i sitt pressmeddelande, Emil nyligen blev pappa och säkerligen vill fokusera på familjen.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier