HemE-sporteAllsvenskan redo för slutspel – BK Häcken i toppen av tabellen

eAllsvenskan redo för slutspel – BK Häcken i toppen av tabellen

Under helgen spelades den andra halvan av eAllsvenskan där tolv svenska klubbar tävlar mot varandra i FIFA. Som vi rapporterat om tidigare låg BK Häcken, GIF Sundsvall och Hammarby i delad ledning efter den första halvan av serien.

BK Häckens dominans skulle fortsätta även under den andra halvan och efter 11 omgångar så vann man 10 och förlorade 1 vilket gav 30 poäng av maximala 33 poäng. Även Hammarby behöll en topplats och kom upp i 24 poäng tätt följt av AIK, GIF Sundsvall och Malmö FF på 21 poäng.

Utöver de fem klubbarna så går även Örebro, Jönköpings Södra och Djurgården vidare till kvartsfinalerna.

Två storstadsmöten väntar i kvartsfinalen

I kvartsfinalen kommer seriesegrarna BK Häcken att ställas mot Djurgården som knep den sista slutspelsplatsen på målskillnad. Det andra storstadsmötet blir mellan AIK och Malmö FF. Utöver det möts även Hammarby och Jönköpings Södra samt GIF Sundsvall mot Örebro.

Efter att man dominerat i seriespelet får BK Häcken gälla som storfavoriter att ta hem eAllsvenskan.

C:\Users\matti\Desktop\tabell.png
Bild: eAllsvenskan.gg

Slutspelet spelas den 25:e Maj

Den 25:e Maj spelas finalerna av eAllsvenskan i Annexet, Stockholm. Biljetterna till liveeventet släpps i morgon onsdag 10.00 och kostar endast 99 kronor.

Du kan beställa dina biljetter direkt på axs.com eller stockholmlive.com.

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se/
Grundare av esportare.se - Brinner för esport och gaming i alla dess former. Har följt esporten på nära håll i över 10 års tid. Är även en frekvent testare av gaming gear så som gamingstolar, headset, tangentbord och möss.
Fler nyheter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste nyheterna

Kategorier