HemE-sportCloud9 landar Redbull som ny sponsor

Cloud9 landar Redbull som ny sponsor

Organisationen Cloud9, som är aktiv inom en rad olika e-sporter, har nu meddelat att man har landat en ny storsponsor i form av energidrycksföretaget Redbull.

På sin hemsida meddelar man att Redbull blir hela organisationens nya officiella energidryckssponsor. Samarbetet innebär också att Redbull-loggan kommer att synas på Cloud9’s tröjor.

Fokus på hälsa och träning

Samarbetet kommer inte bara att innebära att Redbull ger Cloud9 en påse pengar för att synas i samband med laget. Man kommer även att ge Cloud9 tillgång till sina stora resurser när det kommer till hälsa, träning och sömnanalys.

Cloud9-spelarna kommer även att figurera i Redbulls “High Performance Athlete Program” och synas i Redbulls marknadsföring framöver.

Rebull har tidigare varit väldigt aktiva inom e-sporten och senast drev man sitt egna lag inom League of Legends. Men laget misslyckades med att kvalificera sig till de stora turneringarna och splittrades. Därmed öppnades återigen möjligheten för Redbull att sponsra andra organisationer.

Cloud9 jersey Redbull

Mattias Johansson
Mattias Johanssonhttps://esportare.se
Redaktör och grundare av esportare.se - Skriver om de senaste svenska nyheterna inom svensk esport samt tester och köpguider för gamingstolar, gamingheadset, gamingtangentbord och gamingmöss.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kategorier